How to dress tijdens een date

How to dress tijdens een date

How to dress tijdens een date

Eerste indrukken zijn altijd van belang bij bijvoorbeeld sollicitaties, maar zo dus ook bij daten. Een persoon vormt een beeld over je aan de hand van hoe je houding is en ook hoe je gekleed bent. Het is daarom niet zo onbelangrijk om toch op voorhand eens na te denken over wat je zal aantrekken op je date. En zeker bij een speeddate! Je krijgt namelijk maar een korte tijd om iemand te leren kennen, dus die eerste indruk is een overtuigende factor.

Onthoud dat je je kleedt voor het plezier en niet voor zaken, ga dus niet te strak in pak of in je mantelpakje naar je date. Dit zou de andere partij misschien wel kunnen afschrikken omdat ze het idee kunnen krijgen dat het gesprek te veel over zaken zou gaan. Denk daarom eerder aan smart casual, laat zien dat je je werk achter je kan laten.

Wees jezelf. Jouw kledij is een aanvulling op jou. Weet wat je goed past en waarin je je comfortabel voelt. Draag je nooit hemden of een rokje? Ga je dan nu ook niet anders voordoen, want zo krijgen mensen een verkeerd beeld over je. Heeft er iemand al eens gezegd dat die bepaalde trui of broek je perfect staat? Ideaal dan om deze aan te trekken!

Zorg dat je de dag ervoor al weet wat je wil aantrekken. Voorbereiding is namelijk de sleutel tot succes! Wie weet haal je dat prachtig kleedje wel helemaal verkreukt uit de kast. Zo heb je nog tijd om deze te strijken. Neem ook altijd de locatie in je achterhoofd bij het kiezen van een outfit. Onze evenementen gaan vooral door in caf├ęs en leuke bars. Daar is het dus niet nodig om in een driedelig pak te komen.

Last but not least is het allerbelangrijkste om te dragen nog steeds je glimlach! ­čÖé

Meer info over dating vind je hier: 2link.be

Geef een reactie