Hoe weet je of iemand met je flirt?

Hoe weet je of iemand met je flirt?

 

Vrijgezel zijn en iemand nieuw ontmoeten, is niet altijd gemakkelijk. En als je dan toch iemand ontmoet hebt, wil je natuurlijk graag weten of deze persoon romantisch in je geïnteresseerd is of dat je in de friendzone zit. Hier zijn enkele tips om je te helpen te weten te komen of iemand met je flirt.

 

1. Sparkle in their eyes

Gezichtsuitdrukkingen vertellen of verraden veel. Je merkt het vanzelf wanneer iemand de kamer binnenloopt en hellemaal oplicht. Je ziet de fonkeling in hun ogen en een glimlach verschijnen. Ze houden hun blik op je gericht. Je kan het gewoon van het gezicht aflezen dat iemand opgewonden is om je te zien.

2. Come closer

Om te weten of iemand geïnteresseerd in je is, hoef je niet noodzakelijk te praten met deze persoon. Ze zullen zich vaak zo positioneren zodat ze dichter bij je zijn. Als je naast elkaar zit in een bar, zullen ze hun benen of voeten naar je toe richten als teken van interesse. Daarnaast zullen ze zelfs stiekem telkens een beetje dichter schuiven of zich naar je toe buigen.

3. They’re single and you know it

Het lijkt misschien wel voor de hand liggend, maar als een persoon in een gesprek duidelijk maakt dat hij of zij vrijgezel is, is dat een duidelijk teken dat ze single zijn en ready to mingle! Als ze dan ook nog eens polsen naar jouw relatiestatus en opgelucht lijken te zijn als je zegt dat je ook single bent, dan zit het zeker goed.

4. Compliments

Als iemand in je geïnteresseerd is, dan zullen ze wel iets vinden om je een compliment over te geven. Dit kan zijn over wat je aanhebt of over je hobby’s, werk,… Ze zullen oog hebben voor alles wat je zegt en zullen duidelijk maken dat ze geïnteresseerd zijn in wat je zegt.

5. Look closer

Als iemand veel oogcontact met je maakt en je langdurig diep in de ogen aankijkt, dan is dit vaak een indicatie dat die persoon wel geïnteresseerd in je is. Kijk je zelf ook terug diep in zijn/haar ogen en wordt de andere persoon hier verlegen van, dan zit het best wel goed tussen jullie twee! Blijft de blik gedurende de hele avond op jou gericht zonder eigenlijk aandacht te geven aan de rest van de omgeving, dan heb je zijn/haar interesse zeker te pakken.

6. We’re the same

Het hebben van gemeenschappelijke interesses is de perfecte manier om met iemand een band te krijgen. Onthul je dat je grote fan bent van manga en cosplay en vindt de andere persoon dat ook het beste dat ze ooit gehoord hebben, dan kan je hieruit twee dingen opmaken? Ofwel zijn ze ook echt heel grote fan, ofwel zeggen ze dat omdat ze gewoon graag interesse willen tonen in wat jij leuk vindt, ook al is dit misschien niet helemaal waar. Ze zijn wel geïnteresseerd in je!

 

Je weet nu hoe je flirterig gedrag van iemand kunt detecteren. Dan zit er nog maar 1 ding op om dit te testen: neem eens deel aan een van onze unieke speeddates en ontdek wie er allemaal met jou flirt!   

 

Geef een reactie