Date voornemens voor 2020

Date voornemens voor 2020

Kerstmis is nog maar net voorbij en het volgende feest staat al te wachten: Nieuwjaar! Tijd om enkele goede voornemens in verband met daten naar boven te halen. Lees hier enkele tips om je te helpen jouw nieuwe (date)doelen in 2020 te bereiken.

 

1. Pas je houding aan

Het is heel gemakkelijk om je hoofd te laten hangen na een zoveelste mislukte date of na het zoveelste familiefeestje waar je weer de vraag kreeg of je volgend jaar wel iemand zal meebrengen. Vele vrienden van je hebben reeds een gelukkige relatie en jij voelt je gewoon minder happy omdat je nog steeds alleen bent. 
Begin het nieuwe jaar met een frisse kijk en vooral een positieve houding. Dit zal ervoor zorgen dat je gelukkiger bent in het algemeen. En gelukkige mensen zijn ook gewoon aantrekkelijker. Positiviteit levert positieve resultaten op!

2. Swipe rechts bij mensen waar je normaal gezien niet direct voor zou gaan. 

We hebben allemaal een type dat ons aantrekt en dit kan er vaak toe leiden dat het aantal potentiële partners afneemt. Als je verder dan dit type kijkt, kan je je openstellen voor nieuwe mogelijkheden en een nieuw onbekend terrein betreden. Het belangrijkste is om met een open mind het nieuwe date-jaar in te gaan. Je hebt niets te verliezen, toch?

3. Ga op dates

Daten is misschien spannend en stresserend, vooral als je al een tijdje niet meer op een date bent geweest, maar het is de beste manier om mensen te ontmoeten en mogelijk in contact te komen met anderen. Je ontmoet misschien niet de liefde van je leven, maar je kunt altijd een nieuwe vriend maken die misschien wel een andere vriend heeft die net perfect is voor jou. 

4. Zeg ja!

Elke sociale betrokkenheid is een potentiële situatie om nieuwe mensen te ontmoeten. De mensen die aanwezig zijn kunnen misschien wel al in een relatie zitten, maar hun sexy vriend kan er ook bij zijn of de ober kan gewoon een geweldig persoon zijn. Dus als je het gevoel hebt dat je vastzit in een sleur, zeg dan ja op nieuwe voorstellen en activiteiten en er zal zich een nieuwe wereld van mogelijkheden openen. Vergeet niet dat niemand een partner vindt die thuis zit te kijken naar de herhalingen van Friends! 😉 

5. Probeer een van onze datenights dit jaar

Kom een een gezellig avondje daten op een van onze avonden. Wij hopen natuurlijk dat je hier je match made in heaven vindt. Is dat niet zo, dan heb je er in elk geval wel een leuke avond opzitten. Wij maken onze date nights zo aangenaam mogelijk met enkele hapjes en drankjes. Daarnaast kan je ook meedoen aan een van onze speciale thema date nights, zoals de spelletjes date night.

Veel succes! 2020 wordt jouw jaar!

Geef een reactie